fbpx

Przepisy

SPAGHETTI Z MASŁEM I PARMEZANEM

Składniki:

  • stołowe śmietankowe OSM Siedlce - ½ opakowania - czyli 100 g,
  • parmezan - 50 g,
  • makaron do spaghetti - 250 g,
  • sól, pieprz - szczypta.

 Przygotowanie:

  1. Ugotuj makaron al dente.
  2. Rozpuść masło w małym garnku ze szczyptą soli i pieprzu.
  3. Ser zetrzyj na tarce.
  4. Odcedź makaron i wrzuć go do garnka z masłem, dodaj większą część sera, dokładnie i energicznie wymieszaj całość.
  5. Nałóż makaron na talerz i posyp resztą startego sera.

Dane kontaktowe

Kazimierzowska 7, 08-110 Siedlce

 (25) 632 30 21

 osm@osm.siedlce.pl

(25) 632 76 08

 Pn - Pt: 7:00 - 15:00