15 marca 2022 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
7 czerwca.2021 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
6 września 2021 Mleko w proszku OSM Siedlce wygrało w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki Regionów".
11-12 września 2021 Serek Siedlecki wygrał w konkursie "Smaki i Barwy Mazowsza" zyskując tytuł Hit Wystawy podczas XXVII Międzynarodowych Dni z Doradztwem Rolniczym.
Mozzarella OSM Siedlce wygrała w Konkursie o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku, w kategorii produkt mleczny.
08.05.2020 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
Mleko pełne w proszku uzyskało certyfikat „Jakość Tradycja”, przyznawany w Cisowie, 13.03.2020.
Twaróg Trydycyjny Tłusty uzyskał certyfikat „Jakość Tradycja”, przyznawany w Cisowie, 13.03.2020.
Serek Śmietankowy Krimi uzyskał medal zajęcie I-go miejsca w II Krajowej Ocenie Wybranych Grup Produktów Mlecznych przyznany przez Prezesa Zarządu Krajowego Stowarzyszenia Mleczarzy.
Gama Serków Homogenizowanych uzuskała Złatą Perłę Regionu roku 2020. Nagroda przyznawana na podstawie wyborów przedstawicieli największych sieci handlowych.
Serek Śmietankowy Krimi uzuskał Brązową Perłę Regionu roku 2020. Nagroda przyznawana na podstawie wyborów przedstawicieli największych sieci handlowych.
1 lutego 2019 w Sosnowcu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikaty „Doceń Polskie - Top Produkt” dla jogurtu naturalnego 0% i masła extra.
3 kwietnia 2019 w Kielcach Prezes Zarządu Krajowego Stowarzyszenia Mleczarzy przyznał medal za zajęcie I-go miejsca dla Jogurtu Naturalnego typu Greckiego w V Krajowej Ocenie Mleka Spożywczego i Mlek Fermentowanych.
9 maja 2019 Zarząd Województwa Mazowieckiego przyjął Spółdzielnię Mleczarską Siedlce w poczet członków Sieci Kulinarnego Dziedzictwa Mazowsze. Produkty twaróg tłusty tradycyjny, serki homogenizowane, masło extra, mleko w proszku oraz kefir mogą być promowane logiem Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze.
9 maja 2019 Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik przyznał wyróżnienie dla Jogurtu Greckiego w konkursie „Laur Marszałka”.
27 maja 2019 OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
01 czerwca 2019 Adam Struzik Marszałek Województwa Mazowieckiego przyznał 1 miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów dla Twarogu Tłustego Tradycyjnego
1 czerwca 2019 w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencję „Agro Polska”.
6 lipca 2018 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla serków homogenizowanych stracciatella, truskawkowy, brzoskwiniowy, o smaku waniliowym.
21 czerwca 2018 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
1 czerwca 2018 r. w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencję „Agro Polska”.
24 kwietnia 2018 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi nadał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla Twarożku Mleczna Dama.
7 grudnia 2017 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla śmietanki kremowej 30% tł., kefiru, śmietany jogurtowej 10% tł., maślanek naturalnej, brzoskwiniowej, truskawkowej.
27 października 2017 r. w Warszawie Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikat „Doceń Polskie - Top Produkt” dla śmietany 18% tłuszczu.
31 października 2017 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla jogurtu naturalnego.
25 września 2017 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał Znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla jogurtu typ grecki.
20 czerwca 2017 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
1 czerwca 2017 w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencję „Agro Polska”.
4 maja 2017 w Warszawie Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikaty „Doceń Polskie - Top Produkt” dla jogurtu naturalnego i twarogu sernikowego.
13 marca 2017 w Cisowie twaróg tradycyjny tłusty oraz mleko pełne w proszku uzyskał certyfikat „Jakość Tradycja”.
W listopadzie mleko pełne w proszku uzyskało certyfikat „Najlepsze w Polsce” - konsumencki konkurs jakości produktów i usług.
9 listopada 2016 w Warszawie Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikat „Doceń Polskie - Top Produkt” dla jogurtu naturalnego 0% i masła ekstra.
16 września 2016 w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla twarogów chudych (kostka i klinek), półtłustych (kostka, klinek, krajanka), tłustych (kostka, klinek, mielony, tradycyjny w pergaminie), sernikowego.
30 sierpnia 2016 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
1 czerwca 2016 w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencję „Agro Polska”.
21 wrzesnia w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ” dla twarożku naturalnego Mleczna Dama, maślanki brzoskwiniowej i truskawkowej.
11 wrzesnia 2015 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
10 sierpnia 2015 r. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznało certyfikat „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT” dla jogurtu naturalnego i twarogu sernikowego.
2 lutego 2015 r. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznało certyfikat „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT” dla jogurtu naturalnego 0% i masła ekstra.
29 września 2014 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ” dla maślanki naturalnej, śmietany jogurtowej 10% tłuszczu, twarogu tłustego klinek i kostka, twarogu półtłustego klinek, kostka, krajanka, twarogu chudego kostka, twarogu tłustego mielonego, twarogu tłustego tradycyjnego, kefiru, śmietanki kremowej 30% tłuszczu.
3 wrzesnia 2014 r. OSM Siedlce otrzymało certyfikat Standardu Sieciowego IFS.
1 czerwca 2014 r. w Rzeszonie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w klinki i kostki) uzyskały licencję "AGRO POLSKA".
6 maja 2014 r. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznało certyfikat „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT” dla śmietany 18% tłuszczu.
28 października 2013 r. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikat „DOCEŃ POLSKIE TOP PRODUKT” dla jogurt naturalnego i twarogu sernikowego.
23 wrzesnia 2013 r. w Poznaniu Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ” dla twarogu chudego (kostka).
11 wrzesnia 2013 r. Zarząd Województwa Mazowieckiego przyznał tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI” dla jogurtu naturalnego kubek 380g.
1 czerwca 2013 r. w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude, formowane w kostki i klinki uzyskały licencję „AGRO POLSKA”.
29 kwietnia 2013 r. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał certyfikat „DOCEŃ POLSKIE TOP PRODUKT” dla jogurtu naturalnego i masła ekstra.
27 listopada 2012 r. OSM Siedlce uzyskało certyfikat Standardu Sieciowego IFS w wersji 6.
26 sierpnia 2012 r. w Kozienicach twaróg sernikowy wiaderko otrzymał tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI”.
4 czerwca 2012 r. w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencję „AGRO POLSKA”.
9 lutego 2012 r. OSM Siedlce uzyskało certyfikat Standardu Sieciowego IFS w wersji 5.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ” dla maślanki brzoskwiniowej, maślanki truskawkowej, kefiru, śmietany jogurtowe 9%.
14 września w Poznaniu Krajowa Rada Spółdzielcza przyznała tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI” dla jogurtu naturalnego kubek 380g.
26 maja 2011 r. w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) otrzymały licencję „AGRO POLSKA”.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznał znak „POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ” dla twarogu półtłustego (klinek), twarogu półtłustego (kostka 250 g i 200 g), twarogu tłustego (kostka 250 g i 200 g), twarogu chudego (kostka 250 g i 200 g), twarogu tłustego mielonego, twarogu tłustego (klinek).
13 września 2010 r. w Poznaniu jogurt naturalny 0% w kubku uzyskał tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI”.
26 maja 2010 w Rzeszowie twaróg tłusty mielony, twaróg tłusty tradycyjny, twarogi: tłuste, półtłuste, chude, (kostka 200g i 250g, klinek pakowany w miękką folię), twaróg tłusty ekolin uzyskały licencję „AGRO POLSKA”.
31.05.2009 r. w Kadzidle Krajowa Rada Spółdzielcza przyznała tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI” dla twarogu tłustego klinek.
Krajowa Rada Spółdzielcza przyznała tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI” dla twarogu półtłustego klinek.
17 września 2007 r. w Poznaniu Krajowa Rada Spółdzielcza przyznała tytuł „POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI” dla maślanki truskawkowej.