Mleko pełne w proszku uzyskało certyfikat „Najlepsze w Polsce” - w konsumenckim konkursie jakości produktów i usług, listopad 2019.
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich Związku Rewizyjnego w Warszawie nadał Statuetkę "Za najwyższą jakość" dla Śmietany Jogurtowej 10% tł. podczas targów Mleko Expo w Warszawie 29 listopada 2019.
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich Związek Rewizyjny przyznał wyróżnienie w konkursie „TWAROGOWY HIT” dla Twarogu Tradycyjnego Tłostego podczas targów Mleko Expo w Warszawie 29 listopada 2019.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi nadał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla Serka Homogenizowanego Brzoskwiniowego w Poznaniu 30 września 2019.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi nadał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla Serka Homogenizowanego Truskawkowego w Poznaniu 30 września 2019.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi nadał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla Serka Homogenizowanego Straciatella w Poznaniu 30 września 2019.
Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi nadał znak „Poznaj Dobrą Żywność” dla Serka Homogenizowanego o smaku waniliowym w Poznaniu 30 września 2019.
Twaróg tłusty mielony, twarogi tłuste, półtłuste, chude (formowane w kostki i klinki) uzyskały licencyjne „Agro Polska” przyznaną w Rzeszowie 1.06.2019.
Adam Struzik Marszałek Województwa Mazowieckiego przyznał 1 miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów dla Twarogu Tłustego Tradycyjnego
Dyplom "ORŁY Wprost 2019" w kategorii Orły Polskiego Rolnictwa.
Marszałek Województwa Mazowieckiego Adam Struzik przyznał wyróżnienie dla Jogurtu Greckiego w konkursie „Laur Marszałka”.
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznało certyfikat „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT” dla masła extra.
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznało certyfikat „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT” dla jogurtu naturalnego 0%.
Medal za zajęcie I-go miejsca dla Jogurtu Naturalnego typu Greckiego została przyznana podczas V Krajowej Oceny Mleka Spożywczego i Mlek Fermentowanych.