Twaróg bez laktozy
CECHY PRODUKTU
Twaróg jest produktem wytwarzanym z mleka najwyższej jakości, zaliczany do serów świeżych. Jest cennym źródłem: magnezu, potasu, cynku, a także witaminy A, D, z grupy B, E, oraz łatwo przyswajalnego białka, w które twarogi są bogate. Jest fantastycznym składnikiem ciast, sałatek, kanapek i przystawek.
Wartość odżywcza 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 524 kJ / 124 kcal |
Tłuszcz | 4,0 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 3,8 g |
– w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 18,0 g |
Sól | 0,1 g |
INFORMACJE O PRODUKCIE
Kod kreskowy: 5900969001849
Opakowanie jednostkowe, gramatura: folia, 250 g
Rodzaj opakowania zbiorczego: tacka
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 2,5 kg = 10 szt.
Ilość na palecie: 300 kg = 1200 szt.
Termin przydatności: 19 dni